Megkezdte működését az integrált Fül-Orr-Gégészeti Klinika

A fül-orr-gégészeti ellátás biztosítására egy speciális helyiséget is kialakítottak a Sürgősségi Klinika Kenézy Gyula Campus telephelyén.

hirdetés

Március elsejével létrejött az integrált Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában. Az átalakítást követően a fekvőbetegeket a Nagyerdei Campuson, a járóbetegeket pedig a Nagyerdei Campus mellett a Bethlen utcai Szakellátási Központban kezelik. A Kenézy Gyula Campuson a sürgős fül-orr-gégészeti eseteket továbbra is ellátják - számolt be róla a Debreceni Egyetem honlapja.

A Kenézy Gyula Campuson a sürgős fül-orr-gégészeti esetek ellátása továbbra is megoldott. A Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika munkatársai folyamatos, 24 órás konzíliumi készenlétet biztosítanak, az akut betegek ellátásában szorosan együttműködve a Sürgősségi Klinika szakembereivel. A fül-orr-gégészeti ellátás biztosítására egy speciális helyiséget is kialakítottak a Sürgősségi Klinika Kenézy Gyula Campus telephelyén.Az elnöki hatáskörben lévő integrált Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika több mint száz dolgozóval március elsején kezdte meg működését. Az intézmény szakmai koordinátora Batta József Tamás egyetemi adjunktus.

Szerző:

PHARMINDEX Online

Forrás:

haon.hu

Ajánlott cikkek