Vakcina Tudor játékos kvíz leírása

Vakcina Tudor játékos kvíz indítása

Tisztelt Felhasználónk!

A 2022. március 1-től 2023. február 28-ig tartó évadunk lezárult, köszönjük szépen, hogy velünk tartottak! Március folyamán a PHARMINDEX Online hírlevélben és az Olvasóknak küldött elektronikus levélben kihirdetjük a tíz legtöbb pontot gyűjtő játékos nevét, mint az „Év Vakcinológia Szakértőit".

Hamarosan megújuló külsővel és kibővült tartalommal jelenik meg az újabb évad, folytatódik a Vakcina Tudor játékos kvíz, a pontszámlálás pedig újraindult.

A kvíz végigkövetésével - függetlenül a helyes válaszok számától - 10 pontot szerezhet (melynek tényleges jóváírása egyszer történik meg).
A „Mi a véleménye?” rovat aktuális kérdésének megválaszolásával 5 pontot gyűjthet, az oldal különböző tartalmainak megtekintésével pedig tartalmanként 1-et.

Szaporítsa továbbra is "Vakcina Pontokat" és kövesse nyomon eredményét oldalunkon, hogy 2024-ben is "Vakcinológia Szakértő" lehessen!

A kvíz végigkövetői közül 3 szerencsés megfejtő a negyedévenként tartott sorsoláson értékes ajándékot nyer! A részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Böngésszen az oldalon, ahol fellelhet aktuális híreket, szakmai szemléket, számtalan fontos tudnivalót!

Hasznos időtöltést kívánunk!

Tovább