Néhány funkció mobilon nem elérhető!

Töltse le a teljes funkcionalitású PHARMINDEX Mobil alkalmazást Andoridra és iOS-re.

Előfizetek!
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Koronavírus - Ukrajnában több mint 12 ezer fertőzöttet azonosítottak az utóbbi egy napban

Továbbra sem lassul a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában, keddre ismét több mint 12 ezer új beteget jegyeztek fel az utóbbi egy napban.

hirdetés

A hivatalosan közölt adatok szerint az elmúlt napon 12 287 esettel 647 976-ra nőtt az azonosított fertőzöttek száma, az elhunytaké pedig újabb 188 áldozattal 11 263-ra. Eddig 299 358-an gyógyultak meg, viszont az aktív betegek száma 337 355-re emelkedett. A legtöbb új beteget, több mint 1400-at megint az ország legfertőzöttebb területén, a fővárosban jegyezték fel előző nap, velük eddig már csaknem 62 ezer fertőzöttet igazoltak Kijevben, az elhunytak száma pedig 31 újabb áldozattal 1173-ra nőtt.
Az elmúlt napon 1403 koronavírusos, illetve fertőzésgyanús beteg került kórházba.

Kapcsolódó tartalmak

A Worldometer statisztikai honlap november 23-i adatai szerint Ukrajna az új koronavírusos betegek számát tekintve az ötödik helyre került az európai országok, és a tizedikre a világ országai között - jelentette kedden az Ukrajinszka Pravda hírportál.
Makszim Sztepanov egészségügyi miniszter napi tájékoztatóján kijelentette, hogy Ukrajnában a járványhelyzet változatlanul "meglehetősen feszült", de szavai szerint az egészségügyi rendszer egyelőre megbirkózik vele. Ismételten a járvány megfékezésére hozott intézkedések és szabályok - úgymint a kötelező maszkviselés és a távolságtartás - betartására szólította fel az embereket, mondván, hogy csak így csökkenthető a betegek és a kórházi ápolásra szorulók száma.

Forrás: MTI

Ajánlott cikkek

hirdetés