Néhány funkció mobilon nem elérhető!

Töltse le a teljes funkcionalitású PHARMINDEX Mobil alkalmazást Andoridra és iOS-re.

Előfizetek!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címke: pszoriázis

Új pszoriázis elleni készítményt engedélyezett az EMA

Az Európai Gyógyszerügynökség jóváhagyta a tildrakizumab hatóanyagú injekciós készítmény forgalomba hozatalát, amely közepesen súlyos vagy súlyos plakkos pszoriázis kezelésére javallott szisztémás kezelésre szoruló felnőtteknél.

Megjelenés: 2018.11.12

Fehérjekutatásokért hárman kapják a kémiai Nobel-díjat

A fehérjék kutatásában elért eredményeiért két amerikai és egy brit tudós, Frances H. Arnold, George P. Smith és Gregory P. Winter kapja az idei kémiai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémia szerdai stockholmi bejelentése szerint.

Megjelenés: 2018.10.02

Új pszoriázis elleni gyógyszert engedélyezett az EMA

Jóváhagyta az Európai Gyógyszerügynökség a brodalumab hatóanyagú Kyntheum forgalomba hozatalát. A Kyntheum közepesen súlyos vagy súlyos plakkos psoriasis kezelésére javallott szisztémás kezelésre szoruló felnőtteknél.

Megjelenés: 2017.08.15

A depresszió jelentősen növeli az artritisz kockázatát a pszoriázisos betegeknél

A pszoriázis egy élethosszig tartó betegség, amely súlyos bőrgyógyászati és általános panaszokkal jár, és számos betegség kockázatát növeli. A kanadai Calgary egyetemének egy multidiszciplináris kutatócsoportja azt találta, hogy azoknál a pszoriázisos betegeknél, akiknél depresszió lpépett fel, 37 százalékkal magasabb volt az arthritis psoriatica kialakulásának kockázata.

Megjelenés: 2017.05.22

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés